Over ons

Mud Grond- en Transportwerken is een veelzijdig bedrijf met een duidelijke visie. Samenwerking staat bij ons namelijk voorop. Aandacht voor de wensen, behoeftes en kwaliteiten van ons personeel loopt dan ook als een rode draad door ons bedrijf.

Met in de kofferbak slechts een schep als gereedschap, is Mud Grond- en Transportwerken in 2008 van start gegaan. Hoewel hij als zelfstandige begon, stond voor oprichter Mark Mud vanaf dag één vast dat hij zijn bedrijf wilde laten groeien. Dat lukte, mede doordat hij middenin de economische crisis een gedurfde investering deed. Onder het motto ‘no guts, no glory’, kochten we de eerste vrachtwagens en dat bleek een belangrijke zet.

In de jaren die volgden maakte Mud Grond- en Transportwerken een stevige groei door. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat breed inzetbaar is bij alles wat te maken heeft met grondverzet en vervoer. Daarvoor hebben we in de loop der jaren alle benodigde vervoersmiddelen, machines en materialen in huis gehaald: van containervrachtwagens tot een mobiele kraan en een ‘lang zwaar voertuig’ (LZV).

Persoonlijke benadering van medewerkers

Mensen maken het verschil. Bij Mud Grond- en Transportwerken zijn we ervan overtuigd dat we zonder de juiste mensen weinig hebben aan goede spullen. Daarom investeren we graag in de relatie met ons personeel.

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat onze medewerkers teamspelers zijn. Een chauffeur zit natuurlijk alleen in de auto, maar werkt toch in teamverband. Iemand die graag vroeg thuis wil zijn, terwijl een collega nog een paar uur door moet, is bij ons niet aan het juiste adres. Wanneer een flink aantal werknemers na hun dienst nog even komt helpen bij het overladen van bloembollen om de lading klaar te zetten voor een collega, is dat voor ons een prachtig moment.

We vragen dus inzet van onze mensen, maar geven ook veel terug. We vinden het belangrijk dat er bij ons met plezier gewerkt wordt en besparen niet snel op comfort en faciliteiten voor onze medewerkers. Dat betekent bijvoorbeeld dat de cabines van onze vrachtwagens modern zijn ingericht, zodat de chauffeur met plezier zijn kilometers kan maken. Ook zijn we bereid om mee te denken met persoonlijke wensen en voorkeuren. We proberen medewerkers zoveel mogelijk in hun kracht te zetten en het type werk en aantal uren te geven dat zij prettig vinden.

Altijd op zoek naar oplossingen

‘Point of no return’. ‘No guts no glory’. ‘End of discussion’. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een citaat dat – soms met een knipoog – iets zegt over onze organisatie en onze bedrijfscultuur. We zijn een bedrijf dat er voor gaat en altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Iedere dag zetten we ons in voor de beste oplossingen voor onze klanten, nu en in de toekomst.