Werkzaamheden

Mud Grond- en Transportwerken is jouw partner bij een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van grond- en transportwerk. Wij zijn actief voor bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren. Heb je een klus en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Daag ons uit en ervaar onze oplossingen. Neem contact op voor meer informatie.

Transport

Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit transport. We vervoeren ladingen van één kilo tot zeventig ton, uiteenlopend van koeltransport tot speciaal transport. We beschikken onder meer over diepladers, huiftrailers en containeropleggers. We zijn niet bang voor een uitdaging en gaan graag aan de slag met elke vervoersklus.

Grondverzet

Mud Grond- en Transportwerken is groot in grondverzet. Met bijvoorbeeld onze mobiele kraan en minikraan zijn we actief voor onder meer aannemers en particulieren. We brengen onder meer de grond op de juiste hoogte, leggen straten en tuinen aan en maken leidingen, kabels en riolering in orde.

Speciale projecten

Bij Mud Grond- en Transportwerken gaan we geen uitdaging uit de weg. We beschikken over de kennis en het materiaal om complexe transportvraagstukken op te lossen. Is de tuin van een statig pand in de binnenstad bijvoorbeeld alleen via de gracht bereikbaar? Dan regelen we een binnenvaartschip om de vracht weg te brengen of op te halen. En moet er ergens een zwembad geplaatst worden? Dan combineren wij graag verschillende disciplines op het gebied van grondverzet en transport om de klus te klaren. Mud Grond- en Transportwerken levert maatwerk in transportoplossingen.

Ontmantelen bedrijven

Onze ervaring met transport komt ook terug in een andere tak van ons bedrijf. Wij verzorgen de materiële kant van het ontmantelen van bedrijven en andere organisaties. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld kantoren, winkels en opslagloodsen leeghalen en bezemschoon opleveren.

Verhuur trailers

Mud Grond- en Transportwerken verzorgt de verhuur van trailers. Zowel voor de lange als de korte termijn hebben wij diverse trailers beschikbaar. Zodoende kunnen wij ook klanten van dienst zijn die zelf met een transportvraagstuk aan de slag willen.